• s2logo      

    Skyline High School Bell Schedule      

    2019 – 2020

    Period

    Time

    Minutes

    Teachers Arrive

    8:20 a.m.

     

    Metal Detectors

    8:25 a.m.

     

    First Bell

    8:45 a.m.

     

    1A/1B

    9:00 a.m.-10:29 a.m.

    89 minutes

    Skynet/ACE/Announcements

    10:29 a.m.-10:48 a.m.

    19 minutes ACE

    Passing Period

    10:48 a.m.-10:54 a.m.

    6 minute passing

    2A/2B

    10:54 a.m.-1:11 p.m.

    137 minutes

    A-Lunch

     

    10:54 a.m.-11:26 a.m.

    11:26 a.m.-11:31 a.m. passing

     30 minute A-lunch

    5 minute passing

    B-Lunch

     

    11:31 a.m.-12:01 p.m.

    12:01 p.m.-12:06 p.m. passing

     30 minute B-lunch

    5 minute passing

    C-Lunch

     

    12:06 p.m.-12:36 p.m.

    12:36 p.m.-12:41 p.m. passing

     30 minute C-lunch

    5 minute passing

    D-Lunch

     

    12:41 p.m.-1:11 p.m.

    1:11 p.m.-1:17 p.m. passing

     30 minute D-lunch

    6 minute passing

    Passing Period

    1:11 p.m.-1:17 p.m.

    6 minute passing

    3A/3B

    1:17 p.m.-2:46 p.m.

    89 minutes

    Passing Period

    2:46 p.m.-2:52 p.m.

    6 minute passing

    4A/4B

    2:52 p.m.-4:20 p.m.

    88 minutes

    Tutoring Passing Period

    4:20 p.m.-4:30 p.m.

    10 minute passing

    Tutoring

    4:30 p.m.-