• Bell Schedule

    First Bell: 7:45 a.m.

    0 Period: 7:50 a.m. – 8:50 a.m.

    Warning Bell #1: 8:50 a.m.

    Warning Bell #2: 8:57 a.m.

    1st and 5th Periods: 9:00 a.m. – 10:40 a.m. (100 minutes)

    Passing period: 10:40 - 10:50 (10 minutes)

    2nd and 6th Periods: 10:50 a.m. – 1:05 p.m. (105 minutes)

    Passing period: 1:05 - 1:15 (10 minutes)

    3rd and 7th Periods: 1:15 p.m. – 2:50 p.m. (95 minutes)

    Passing period: 2:50 - 3:00 (10 minutes)

    4th and 8th Periods: 3:00 p.m. – 4:35 p.m. (95 minutes)

    Dismissal: 4:35 p.m.


    Lunch: 12:35 p.m. – 1:05 p.m. (30 minutes)

     

    Download the A/B Schedule HERE.

     

    A/B